Fietsend door Nieuw Zeeland & Bussend door Australiƫ!

Cycling 'The city by the bay'

San Francisco

Ik had mezelf nooit een betere afsluiting kunnen wensen van deze trip! Op m'n laatste volle dag vakantie nogmaals de fiets gepakt / gehuurd en via San Francisco centrum en de werf over de Golden Gate Bridge gefietst! Vervolgens afgezakt naar Sausalito, een plaatsje verderop. Hier wat gegeten en toen weer terug via de brug!

Gelukkig deze ochtend geen mist rondom de Golden Gate en dus een prima uitzicht op San Francisco, wat op een paar mooie toeristische attracties niet heel erg boeiend is. Op grote stad met aardig wat armoede, slecht onderhouden gebouwen en ook de SF mentaliteit (van de meesten) is niet zoals deze was in Nieuw Zeeland & Australië. Zal in NL ook wel weer even wennen worden...

Nu nog even de avond uitzitten en morgenochtend een Alcatraz tour en dan als een speer terug naar het hostel voor m'n backpack en dan door naar het vliegveld voordat ik m'n vlucht mis. ....

Tot slot: De bonusfoto van vandaag:

Reacties

Reacties

niettan!

het beslag staat te rijzen....... so don't miss the plane!

ineke

Hoi Friso!
Nog 1 nachtje en weer thuis!!!
Hotel Riet is al op orde!! De kok bakt de oliebollen en vooral jij weet hoe die smaken!!! Tot gauw!En goede reis!!! Wat nu zonder al jou leuke verhalen????
Wij vallen in een gat zoals je dat noemt!!!
Lieve groet ook van Bart!!!

Houtenman

Hallo Friso,
Hopelijk een goede vlucht gehad. Waren de bollen lekker? Het zal wel weer wennen zijn in ons kleine landje. Welkom thuis. Groet van Hans en Ingrid.

Les Tamis

Hoi Friso,
Als het goed is dan ben je weer lekker thuis.
Dank voor al je verhalen en foto's. Geniet lekker van de oliebollen die heb je wel verdiend.
Gros bisous

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!